Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Δίαιτα ORAC

 Η Δίαιτα ORAC βασίζεται στην ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) κλίμακα, ένα λογισμό που αναπτύχθηκε από το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ και μετρά πόσο καλά ένα τρόφιμο προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, τους ενόχους πίσω από πολλές μορφές καρκίνου, καρδιακών παθήσεων, και τα συμπτώματα της γήρανσης.

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η έρευνα έχει δείξει ότι οι δίαιτες υψηλές σε τρόφιμα ORAC-όπως πολύχρωμα φρούτα και λαχανικά και υγιεινά λίπη μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα του σώματος να απαλλαγεί από ασθένειες που προκαλούν τις ελεύθερες ρίζες.
Η κατανάλωση μιας διατροφής πλούσιας σε αντιοξειδωτικά έχει συνδεθεί με την ενίσχυση της μνήμης και αντίληψης, την πρόληψη του καρκίνου και των καρδιακών παθήσεων, τη βελτίωση του δέρματος και βοηθούν στην απώλεια βάρους.

Η Δίαιτα ORAC,σας δείχνει τον τρόπο για να ξεκινήσετε την απώλεια βάρους και ακόμη ενισχύσει την εμφάνισή σας με ένα τετραήμερο καθαρίσμό που ακολουθεί το πρόγραμμα απώλειας βάρους τεσσάρων εβδομάδων.

Συμπεριλαμβανομένων των συνταγών, υπάρχουν συμβουλές για να τρώτε έξω και πρακτικές λύσεις για τον έλεγχο των μερίδων, η δίαιτα ORAC μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος, ενώ ανακτάτε αυτόπεποίθηση.
Δείτε τα άρθρα της κατηγορίας Δίαιτα orac:
Δίαιτα ORAC: Πλεονεκτήματα
Δίαιτα ORAC: Μειονεκτήματα
Δίαιτα ORAC: Δίαιτα και Διατροφή
Δίαιτα ORAC: ΑΣΚΗΣΗ
Δίαιτα ORAC: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου